Yıldız İlkokulu
YILDIZ BELDESİ FEVZİÇAKMAK MAH. TURGUT ÖZAL CAD. NO: 5 MERKEZ / SİVAS

VİZYON

Öğrencilerimizi insan olarak gerçek değerine ulaştırarak, zeka düzeyleri ve kabiliyetleri ölçüsünde en üst seviyeye çıkararak onların eğitime karşı olumlu tutum geliştirmelerini sağlamak, bilim ve teknolojinin en son teknikleriyle inanç ve ahlakı kaynaştıran örnek bir eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.

MİSYON

Öğrencilerimize eğitim öğretim hizmeti sunarken öncelikli olarak onları ahlaken iyi yetiştirmek, cemiyetin ortak değerlerine, inanç ve bilime dayalı iyi insan olarak, problemlere karşı akılcı ve mantıklı çözümler üreten kendine güvenen bireyler yetiştirmektir. EĞİTİM POLİTİKAMIZ 1. Ahlaklı nesiller ve insan sevgisini ön planda tutarak, 2. Eğitimi ve terbiyeyi esas alan, 3. Bilimsel düşünebilen, 4. Disiplinli, 5. Toplumun değerlerinden kaynaklanan güçlü bir kurum kültürü ile özdeşleşmiş, 6. Kendisiyle barışık ve özgüveni olan, 7. Liderlik özellikleriyle donatılmış, 8. Takım çalışmasına teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip, 9. İnanç hürriyeti ve evrensel hukuk ilkelerine ve yasal düzenlemelere uymayı esas alan, 10. Doğruluk ve dürüstlükten taviz vermeyen, 11. Vatanın bütünlüğünü, bağımsızlığını esas alan bayrak sevgisiyle dolu insanlar yetiştiren, 12. Herkesi dil, din, ırk, milliyet, renk, düşünce farklılığı gözetmeksizin seven ve saygılı olan, 13. Zamanın kıymetini bilerek, mükemmelliği yakalamaya çalışan insanlar yetiştirmek.

Öğretim Şekli :Tam öğretim

Tam öğretim

İlkokul :09:00-14:20 Ortaokul:09:00-15:20

Okula geliş gidiş servisle sağlanmaktadır